Są na forum naszym osoby, które na co dzień palą papierosy? Zastanawiam się jakie krople aromatyzujące do zmiany smaku papierosów są najbardziej polecane? Mentolowy smak od zawsze mi pasował, dlatego proszę o jakieś wskazówki i porady. Nie jest cena tu istotna tylko głównie zależy mi na jakości żeby ten smak faktycznie było czuć.
Pozdrawiam.
RE: Palenie papierosów
vertox > 10-22-2022, 07:20 PM
Ja palę od wielu lat i przerabiałem już chyba wszystko. Jeśli chcesz tak jak piszesz zmienic smak to istnieją krople o nazwie nl filter drops mysle ze, przypadna Ci do gustu, a jak piszesz ze nie cena tylko jakosc jest wazna to tymbardziej bedziesz zadowolony
kasia > 10-25-2022, 04:15 PM
ja rzuciłam i jestem z tego powodu bardzo zadowolona
kleks > 05-29-2023, 01:35 PM
Gdybyście chcieli pozbyć się skutecznie nalotu na zębach spowodowanego paleniem papierosów, to zapoznajcie się z irygatorami dentystycznymi oraz sonicznymi szczoteczkami do zębów firmy Waterpik. Firma jest uznanym na całym świecie producentem irygatorów stacjonarnych, bezprzewodowych, wybielających oraz wielu akcesoriów. Dzięki ich urządzeniom dbanie o zęby jest łatwiejsze i skuteczniejsze.
Wiga > 08-22-2023, 07:01 PM
Paliłam, mogę to powiedzieć w czasie przeszłym z dumą, bo już nie palę. Jednak z przebarwieniem nie mogłam poradzić sobie sama. Dopiero po profesjonalnych zabiegach w gabinecie https://perldent.com.pl/ zobaczyłam upragniony efekt. Okazało się, że potrzebna była odpowiednio dobrana do moich indywidualnych potrzeb metoda. Po wybielaniu zębów czuję się bardziej pewna siebie, nie obawiam się śmiać w towarzystwie.
Janek83 > 08-31-2023, 08:42 PM
Akurat palenie papierosów uważam za stratę pieniędzy a co najważniejsze swojego zdrowia.
gariut45 > 09-01-2023, 09:42 AM
To jest kwestia indywidualna, nie ma jednego słusznego podejścia. Ważne jest zrozumieć, że ludzie mają różne potrzeby i oczekiwania.
Ela29 > 09-04-2023, 05:53 PM
Jakoś nigdy nie przepadałam za paleniem papierosów, raczej mnie ono odpycha.